Skönhet & Mode

200SEK över att spendera

200 över - Frosted plum

Har du bara 200SEK över och vill unna dig något extra mysigt?

En ny kategori har hittat till bloggen, “200sek över att spendera“. För just 200sek kan man få en hel del roligt, men det kan samtidigt vara svårt att hitta något under 200sek om man tex är ute efter en present tex. Och ibland vill man vara få känna lite lyx för en billig slant. The Body Shop har dom perfekta små kiten för just sådana tillfällen. Och för under 200SEK hittar du denna presentförpackning,  Frosted Plum Gift box luktar magiskt. Jag har skrivit om just denna produkt tidigare men det tåls att upprepas. Om du inte vill köpa den till dig själv är det faktiskt den perfekta presenten / julklappen.

200 över - Frosted plum

I detta plommon får du fyra produkter i mindre storlek.
Frosted Plum Shower Gel 60ml
Frosted Plum Shimmer Lotion 60ml
Frosted Plum Body Butter 50ml
Frosted Plum Sugar Scrub 50ml

200 över - Frosted plum

Gillar du konceptet men inte doften så finns Glazed apple eller Frosted Cranberry i samma förpackning. Alla tre presentförpackningar kostar 195SEK och finns i både butik och online. (med reservationer för att dom är slutsålda) Men skynda dig då dessa presentförpackningar har en tendens att ta slut fort. Och eftersom det är julkollektionen så finns den inte heller kvar så länge på hyllan.

200 över - Frosted plum

Skall du ge bort presentkitet men tycker att det är för lite, släng med tex passande spa tillbehör som handduk, tofflor eller kanske en förpackning gott te. En sådan här present går att bygga ut i det oändliga, det är bara din fantasi och plånbok som sätter stopp. Jag blev faktiskt lite små sugen att på att sätta ihop några spa paket och ge bort, en massa idéer ploppade upp nämligen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.