Välkommen till Daretobeyou.se

daretobeyou

Välkommen till min nya blogg där jag själv kommer försöka ta med er i min värld av skönhet. Som dom flesta av er redan vet så bloggade jag på Beauty in Bloom.se. Tyvärr stängde vi ner den bloggen och jag beslutade mig för att starta upp denna och försöka ge er min värld.

Här kommer jag som sagt fortsätta skriva om allt inom skönhet, plus size, min vardag och lite resor. Men självklart kommer jag fortsätta mitt bloggande om att våga vara sig själv, Dare to be you! Ni kommer hitta alla inlägg som jag skrev under BiB tiden så att ni inte missar något.

Jag gör det här för er, ja och lite för mycket själv eftersom jag tycker det är sjukt roligt att blogga. Hoppas att ni vill fortsätta följa mig här under ett nytt namn. Utsidan är ny men insidan är densamma.

Nu kör vi!

//annica

Recommended For You

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.