Skönhet

Lookfantastic – Juni

Lookfantastic June

Denna lilla svarta har kommit till oss så vilka produkter skall vi utsätta kroppen för denna månad mån tro.

Är sommaren här än? Det är iallafall juni redan och Lookfantastic har landat i lådan. Denna månad är det lite delade meningar om innehållet. Det är inga fullsize med men jag gillar när det är travel size produkter, passar väldigt bra nu till semestern så man lätt kan ta med sig på resande fot men det ger också möjligheten till att använda upp hela produkten. Tror faktiskt jag hellre tar flera små än färre fullsize om jag fick välja. Men smaken är delad och alla tycker inte som mig. Men jag tycker vi hoppar ner lite nu och tar en titt på vad som egentligen följde med i månadens Lookfantastic!

Lookfantastic June-1

REN – Glycolactic Mask
Har hört så mycket gott om detta märke så det skall bli intressant att prova denna mask. Denna mask vann ”Best Mask” i Tatler Beauty Awards 2015.

NUXE – Mini Cremé Prodigieuse
Anti stress produkter tackar vi för.

CAUDALÌE – Vinoperfect Radiance Serum
Helt nytt märke för mig så detta skall bli intressant. Här skall det ljusas upp och dölja mörka partier.

LABEL.M – Blow Out Spray
Jag använder inte styling verktyg till vardags, alldeles för lat för det men vi skall nog få denna produkt att funka på mig. Väldigt skoj att testa olika styling produkter.

BALANCE ME – Revitalising hand and body wash
En användbar produkt året runt så den kommer garanterat att få göra sitt jobb, dock lite tråkigt när man redan fått en nästan exakt samma produkt.

MURAD – Rapid Collagen Infusion
Nu skall rynkor och linjer bort på 2 timmar! Resultatet varierar tydligen, men va tusan man dör nog inte av att prova. Får knappast fler rynkor.

Har du testat denna beautybox?

//Annica

Lookfantastic.com är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Oftast får man med rabattkoder på produkterna. Boxen är då egentligen en box med prover inför ett ev köp från företaget, kan man säga. Produkterna är så pass stora att man kan testa dem flera gånger och på så sätt bilda sig en uppfattning innan man tar beslut om att köpa. Rätt ofta kommer det fullsize produkter vilket man blir väldigt glad över. Det gör Glossybox också, men man kan inte handla produkterna i full size direkt från dem sedan. Lookfantastic.com har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Discover something beautiful…

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.