Kerstin Florian – Anda

ANDA andas lyx och kvalitet! Två produkter som står mig kärt på badrumshyllan nu.

Jag har undre en tid nu använt helt nya produkter för mig. Riktigt lyxiga sådana också både till pris och produkt. Kerstin Florian lanserar en naturlig, vegansk, cruelty-free, ekologisk och återvinningsbar hudvårdslinje! Hur bra låter inte det.

Nu lanseras Kerstin Florian International ANDA, en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ. Det är Kerstin Florians dotter Charlene ’s passionerade projekt som nu slutförs och denna kollektion omfamnar och hyllar hennes hängivenhet för wellness, naturliga ingredienser, positivitet och kärleksfull egenvård i form av ultraeffektiva produkter och ritualer.

ANDA är holistiskt livgivande för huden och linjen är rik på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat för att inte bara förbättra hudytan utan även hudhälsan. Designad för multi-användning ger produkterna den perfekta balansen av form och funktion och kan användas tillsammans för att ge unika och skräddarsydda fördelar. Linjens centrala produkt, Coherence Elixir, erbjuder inte bara hudförbättrande fördelar utan förhöjer, med sin cellulära struktur, effekten av de andra produkterna när de används tillsammans.

ANDA Coherence Elixir 1035SEK 50ml

Elixiret som får allt att hänga samman. Strukturerat vatten i sitt naturliga tillstånd, kompletterat med hudstärkande återfuktare, dämpar hudens stress, ger energi, och hjälper till att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Skapar idealisk synergi mellan produkt och hudyta.

HUVUDINGREDIENSER:

Strukturerat vatten – magnetiskt omstrukturerat för återfuktning och harmoni
Mondogräs – gräs som återfuktar och återställer barriärfunktionen
Fikonkaktus – ökar spänst, elasticitet och cellens livskraft

ANDA Vitalessence Serum Oil 1075SEK 30ml

Ekologisk olja med essentiella fettsyror och skyddande näringsämnen som optimerar hudens fuktbalans. Anti-pollution skydd.

HUVUDINGREDIENSER

Snölotus – detoxar, syresätter, ljusar upp och förnyar
Moringa – reparerar, jämnar ut och har anti-age effekt
Havtorn – ger huden återfuktning, ger ett lyft och gör huden flexibel och fastare

För att optimera effekt och konsistens av övriga ANDA produkter blandar jag med 1-2 pump (beroende på hudtyp) av Elixir och serumet. Min hud alltså! Den är som en bebisrumpa efter att jag börjat använda dessa. Ända nackdelen är att jag blivit känsligare mot solen men jag vet faktiskt inte om det har med dessa produkter att göra eller om det är så att jag börjar bli äldre.

Huden får en helt annan lyster och jag behöver inte alls använda mig av lika mycket fuktgivande krämer. Kommer gråta när dessa tar slut kan jag lova er. Tyvärr är dom lite för dyra för att jag skall ha råd att köpa dom igen. Men har du pengar så rekommenderar jag dig att prova på dessa.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.