Skönhet

Ida Warg – Nya produkter

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Sommar och sol med härliga dofter av kokos och vanilj! Eller blir det en sommar med regn, raggsockor och varm choklad? Spelar absolut ingen roll för Ida Warg har precis räddat allas sommar oavsett väder!

Jag har fått hem tre produktnyheter från Ida Warg som jag var så taggade på, ja det är jag faktiskt fortfarande. *skrattar* Två av dessa är brun utan sol produkter och den ena använder jag nästa dagligen. Kommer behöva köpa en ny innan sommaren är slut tror jag faktiskt. Men vi tar det hela från början.

Ida Warg har som sagt släppt en hel del nyheter denna sommar. Förra året släppte hon brun utan sol produkter som ni kan läsa om här. Och denna sommar har hon utökat sortimentet bland bus produkter men även kommit ut med tre dofter av bodysmist.

Vi börjar med bodymisten. Jag har fått prova vanilj men har smygdoftat på både kokos och vattenmelon. Alla tre doftar helt underbart men jag är otroligt svag för kokos. Det är rätt vanligt att just sådana här mistar är lite svaga i doften och det behövs en hel del för att hålla. Men vaniljen som jag använt mig av några gånger behöver du inte alls mycket av och den sitter kvar. Så härlig doft!

Dessa är endast i limited edition och säljs exklusivt på H&M tills lagret tar slut. Så skynda dig om du är intresserad av dessa. Till hösten kommer hon släppa nya dofter!!

Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark* (179SEK) är den produkt jag faktiskt väntat på. Jag vill gärna se på direkten vart jag applicerat produkten och med denna gör du det! Med doft av sommar får du solkysst kropp direkt, färgen fortsätter att utvecklas under 12 timmar men du ser på direkten vart du applicerat den.

Lätt att applicera och kladdar inte av sig på kläder. Du bör dock tänka på att inte svettas eller duscha på 3 timmar efter att du applicerat den då risken finns att det försvinner eller blir väldigt ojämnt. Kanske svårt att undvika att svettas nu under sommaren, men ni förstår vad jag menar.

Är du nybörjare eller bara känner att du behöver hjälp med det här att få brun utan sol produkterna att bli jämna, ja då rekommenderar jag verkligen att titta på Ida Warg´s film där hon pratar om sina produkter men även visar hur bra som helst hur du kan göra för att lyckas.

Ida Warg Tanning Drops (179SEK) är faktiskt min stora favorit bland dessa produkter och används flitigt. Alltså jag älskar denna! Foundation, concealer och settingpuder släng er i väggen för jag behöver minsann inte dölja mitt bleka ansikte längre.

Detta är en genomskinlig och doftfri formula som du blandar ut med din hudkräm. (Använd inte en hudlotion med silikon-olja i då det kan minska effekten av DHA) Perfekt om du har en kräm som du älskar doften på och slipper avbryta din hudvårdsrutin när du vill bli lite brun.

Du anpassar själv hur pass intensiv färg du vill ha, mellan 1 till 6 droppar blandar du ut med något mindre hudkräm än vanligt. Självklart kan du använda denna till båda ansikte och kropp så det är inte bara din ansiktskräm du kan blanda ut den med. Detta gör även att produkten håller längre då du inte använder så mycket varje gång.

Behöver jag förresten nämna att alla produkter är cruelty free och 100% veganska?

Har du tur så hittar du alla dessa produkter på H&M, men jag lovar inget. Produkterna har nämligen sålt över förväntan och är tyvärr slut lite överallt.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.