Skönhet

Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien

Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Solen vaknat till ordentligt, vågar du slänga av dig strumpor och skor? Om inte, gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien. Och nu har du chansen att vinna dig ett exemplar!

Värmen har kommit för att stanna nu, hoppas jag. Dock kanske inte mina fötter tycker likadant. Men jag tänkte försöka ändra på det. Jag har nämligen fått möjlighet att testa Foot Cream Peppermint (220SEK / 50ml) från Rosenserien. Detta är en super ny produkt, jag fick den i handen dagen efter att produkten var klar och Rosenserien själva och fått den i  handen. Det kallar jag en nyhet. Du som använt produkter från Rosenserien kanske vet att det redan finns en Foot Cream*, men denna är som sagt med peppermint.

Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien

Tänk dig en heldag i varma sneakers, fötterna dör nästan i värmen och får absolut ingen som helst luft. När du väl sätter dig ner för att ta av skor och strumpor börjar fötterna att återfå cirkulationen. Känslan då att få smörja in dom med Foot cream peppermint som är en kylande fotkräm kommer vara guld värt!

Foot Cream Peppermint motverkar inte bara dina trötta och tunga fötter, den hjälper även till att motverka torrhet och självsprickor. Något som är så vanligt att man drar på sig under vinterhalvåret. Krämen absorberar väldigt snabbt så du behöver inte halka omkring hemma efter ha applicerat den. Och du behöver inte vara rädd för doften. Vissa produkter som marknadsför sig som pepparmynta brukar vara väldigt starka. Inte denna, här har vi en lagom dos av pepparmynta utan att få huvudvärk. Det är en uppfriskande doft från pepparmynta, arnika och mentol.

Då den innehåller myricvax istället för bivax så är den 100% vegansk. Produkten är 100% naturlig och 80% ekologiskt certifierad.

Produkten är väldigt dryg så hoppas jag den håller hela sommaren för mig. Jag vet att den väntar här hemma när jag kommer hem från Stockholm Beauty Week den här veckan. Det är nästan värt att ta på mig sneakers och strumpor bara för att känna lättnaden sedan.

Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien

TÄVLING!

Nu har ni chansen att vinna en förpackning med Foot Cream Peppermint från Rosenserien värd 220SEK. I samarbete med Rosenserien lottar jag ut två stycken förpackningar till er. Tävlingen pågår fram till 25 maj kl 23:59.

För att vara med att och tävla:

  1. Följ Rosenserien på Instagram eller Facebook (skriv vilken du följer)
  2. Följ Daretobeyou på Instagram
  3. Motivera varför du behöver lite extra kärlek till fötterna i en kommentar på detta inlägg.

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga).


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply