Skönhet

Ecooking – En ny hudvårdsrutin

Detta inlägg innehåller ett pressutskick och även annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Danskt, ekologiskt och veganskt. Japp det är dags att prova en ny hudvårdsrutin från Ecooking! Varumärket har funnits sedan 2015, men har du hört talas om det innan?

Med på övernattningen hos Steam Hotel fick faktiskt ett helt nytt märke följa med som min nya hudvårdsrutin. Kanske kan vara en ren chansning då jag inte alls visste hur jag skulle reagera. Men va tusan, vi lever bara en gång så varför dra ut på det. Har du hört talas om Ecooking? Det hade inte jag heller för några veckor sedan.

Ecooking är en ekologisk hudvårdsserie som lanserades 2015 så den har faktiskt funnits på marknaden i några år. Serien är dansk då den utvecklas och produceras i Danmark. Produkterna består av 100% ekologiska och naturliga oljor.

Med på resan fick ett ”Starter Kit”* (449SEK) följa med. Tyckte det passade perfekt med storleken på alla produkter och att dom redan låg i en bra necessär. Produkterna passade lite löjligt bra på hotelltoaletten måste jag säga. Blev riktigt sugen på att byta ut fogar, handfat och blandare i badrummet hemma när jag såg helheten här.

Wet wipes* (59SEK) är något som missbrukas hemma hos mig. Jag kör alltid wipes, oavsett om jag dubbelrengör innan eller inte. Wipes fungerar liksom alltid, vart än du är. Du behöver ingen tillgång till vatten och du behöver helt enkelt inte störa någon annan för att sminka av dig.

För dig som gillar att rengöra ansiktet med mjölk är denna hur gullig som helst. Rensemaelk eller Cleansing Milk* (289SEK) är väldigt snäll mot huden. Den vårdar, rengör och återfukta och passar bra för dig som är torr eller känslig.

Multi Olie* (239SEK) älskar vi inte det ordet! Här har vi produkter som skall fungera till ALLT typ. Bara för att välja några områden som den skall fungera till så att du förstår vad jag menar med typ allt:

 • Hårinpackning
 • Hårolja
 • Rakning för både män och kvinnor
 • Intimrakning
 • Nagelbandsolja
 • Kroppsolja
 • Serum under dag- eller nattkräm
 • För torr eller skadad hårbotten
 • Sminkborttagning
 • Till fotbad/badkar
 • Massageolja

Sedan har vi Dagcreme* (399SEK) och Natcreme* (399SEK) som luktar så där lagom underbart. Då jag inte använt dessa så väldigt länge än så tänkte jag skriva ett separat inlägg om dessa senare när dom är utvärderade till max.

Vad vore en ny hudvårdsrutin utan en ny ansiktsmist*! (269SEK) Personligen är jag lite smått beroende av att använda ansiktsmist och denna travelsize förpackningen har fått följa med mig överallt sedan första användning.

Alla borde äga ett Multi Balm* (149SEK). Den perfekta produkten att ha i handväskan året om. Spruckna eller torra läppar, jobbiga nagelband eller bara extremt torra händer. Fram med lilla burken bara!

Sist ut har vi en produkt som inte kommer med i ”Starter Kit”. Ecooking Peel Maske* (399SEK) är som du har en peeling mask. Det här är masken du kan använda varje dag, men anpassa tiden lite efter hur pass känslig din hud är. Peelingmasken har ett PH-värde på 3,5 och har flera aktiva syror i ingredienserna, som bl.a. mjölksyra och AHA-syra. Jag har inte använt den varje dag utan några gånger innan jag skall gå och lägga mig. Vilket är något jag rekommenderar, för du blir nämligen väldigt röd efter användning. Så då kan det vara skönt att hoppa i säng efter och sedan vakna upp med ett nytt ansikte.

Så detta är produkterna jag håller på att använda just nu och kommer återkomma lite längre fram när jag känner att jag kan berätta hur dom verkligen fungerar på mig.

Jag har redan hittat nya produkter som jag är extra nyfiken på att få testa i framtiden. Anti redness kräm* (399SEK), Fuktmask* (399SEK), Fuktserum* (549SEK), Superserum* (599SEK), salt* (149SEK), Lermask* (299SEK) och Derma roller* (949SEK).

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise
  13 mars, 2019 at 09:59

  Dom som blivit stora favoriter för mig är lermasken & peelingen 😍

  • Reply
   Annica
   13 mars, 2019 at 20:10

   Så nyfiken på lermasken!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.